نتايج يك تحقيق درباره عادات غذايي نشان مي‌دهد كه خوردن گوشت و پنير در وعده غذايي صبحانه تاثير چشمگيري در افزايش سطح هوشي فرد دارد.

به گزارش ایسنا نتايج يك تحقيق حاكي از آن است كه مصرف گوشت و پنير موجب تقويت حافظه و كارآيي بهتر هوش و حواس فرد مي‌شود.

دانشمندان دانشگاه سوانسي ولز معتقدند؛ هر چه مقدار گلوكز (قند طبيعي موجود در ميوه‌جات و گوشت حيوانات) پس از صرف صبحانه با روند كندتري در خون جذب شود، كاركرد هوش و حافظه به خصوص در دانش‌آموزان مطلوب‌تر مي‌شود.

اين پژوهش خاطرنشان مي‌كند كه خوردن غذاهايي با قدرت جذب گلوكز پايين در كودكان موجب تناسب اندام، جلوگيري از چاقي و حفظ اشتها مي‌شود.

پژوهشگران همچنين مي‌گويند كه مصرف پروتئين در وعده غذايي صبحانه، جذب آهسته گلوكز را به دنبال دارد. در نتيجه، فرد به موقع گرسنه شده و از خرده‌خوري اجتناب مي‌كنند.



تاريخ : | | نویسنده : pes-shakhsi |
رپورتاژ
انتخاب جراح بینی - بهترین جراح بینی
شناخت کلی از محصولات فلزی و انواع آن
جشن عروسی
همه چیز درباره جراحی زیبایی بینی
جراحی زیبایی سینه و پروتز
دوربین مداربسته دیجی همکار
آیا گنج یاب ها شبیه فلزیاب و طلایاب هستند؟ - شرکت فلزیاب تیوا
جدیدترین تجهیزات تالار
دوربین مداربسته
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
طرز تهیه روغن خراطین
معرفی دینگ و ذکر تفاوت‌ها
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تحلیل آماری
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری

لینک های مفید
آموزش مجازی | تور مسافرتی | خودرو | تور استانبول |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.